pay-it-forward sparringssessie

PIFsmileysnet

Met plezier naar je werk?  Het Pay-it-forward-project van Veterinary Happiness®  helpt.

Een baaldag  mag af en toe best. Of merk je dat je nu toch al een tijdje met minder plezier naar je werk gaat dan je zou willen?  Dan is het goed om eens stil te staan bij wat er zou moeten veranderen om (weer meer) te kunnen genieten van het werk. Veterinary Happiness® wil je daar graag bij helpen. Dat hoeft je niet eens geld te kosten!

De term ‘pay it forward’ ken je misschien nog wel van de gelijknamige Hollywood film met Haley Joel Osment en Kevin Spacey. Het is geen waargebeurd verhaal, maar het is wel een inspirerend idee. Je geeft iets weg zonder daar iets voor jezelf voor terug te willen. In plaats daarvan vraag je de ander ook iets vriendelijks voor iemand anders te doen. Die vraagt aan die persoon hetzelfde etcetera. Zo wordt er steeds een vriendelijke actie doorgegeven. En dat goed kunnen doen maakt niet alleen de ander gelukkiger, maar ook de gever.

Veterinary Happiness® wil veterinaire professionals gelukkiger maken in hun werk en daar past dit principe prachtig bij. Daarom stel ik iedere maand een aantal sparringssessies op pay-it-forward basis beschikbaar. Een sparringssessie is een eenmalig gesprek met een erkend coach, bedoeld om je gedachten te ordenen en beter zicht te krijgen op de volgende stap naar je doelen. Voor dit gesprek betaal je in dit geval dus niets. In plaats daarvan kies je ervoor een vriendelijke actie door te geven aan een ander. Wanneer en hoe je dat doet is helemaal aan jou!

Wil je deelnemen? Neem dan snel contact met mij op.  Ken je iemand die je wel wat meer plezier in het werk toewenst? Ik zou het leuk vinden als je dit bericht dan met hem of haar deelt!

Ron de Jong (DVM)
Erkend coach, trainer &
werkgelukdeskundige
www.veterinaryhappiness.nl
+31 (0)6 46171902

Voorwaarden:
– Sparringssessies op pay-it-forward basis vinden plaats in Rotterdam of via Skype. (betaalde sessies kunnen ook buiten Rotterdam.)
– Wanneer en hoe jij de vriendelijke actie doorgeeft is helemaal aan jou.
– Kun je niet op een geplande afspraak? Laat dit dan zo snel mogelijk weten, zodat iemand anders gebruik kan maken van het aanbod.
– Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend. Het is aan de coach voorbehouden om geen sparring toe te kennen.

Professionals van buiten de veterinaire beroepsgroep kunnen hier terecht.