incompany programma’s, trainingen en workshops

Veterinary Happiness verzorgt trainingen, workshops en volledige programma’s over de niet-medische kant van de diergeneeskunde. Uiteraard altijd gericht op het vergroten van jullie veterinary happiness en praktijksucces.
De specialisatie op het gebied van werkbeleving heeft er toe geleid dat we voor twee onderwerpen specifieke programma’s hebben ontwikkeld. Het gaat om ‘Job crafting’ en ‘Relaxter in de spoeddienst’.  We hebben gemerkt dat begeleiding op deze onderwerpen voor veel veterinaire professionals een groot verschil maakt in hun werkbeleving en hun prestaties.  Lees hieronder meer over de workshops en trainingen op dit gebied:

workshop of training in ‘Job crafting’
Job crafting betekent het door de werker zelf aanpassingen doen op zo’n manier dat het werk en de werker beter bij elkaar passen. Het ontdekken van de invloed die iemand zelf heeft op zijn werkbeleving en de begeleiding naar het daadwerkelijk toepassen van die invloed vormen de kern van de workshops en trainingen ‘Job crafting’.
Lees hier meer over de workshop die zowel binnen als buiten de diergeneeskunde bijzonder hoog scoort.
Liever een uitgebreider begeleidingsprogramma? Hier vind je meer informatie over het meerdaagse programma.

Begeleidingsprogramma ‘Relaxter in de spoeddienst’
Veel dierenartsen en ook veel paraveterinairen hebben erg veel problemen met het doen van spoeddienst. Dit was reden om hier een apart trainingsprogramma voor te ontwikkelen. Lees hier meer over dit programma.

Maatwerk
Incompany trainingen kunnen ook volledig ontworpen worden naar de specifieke behoefte van de praktijk. Een combinatie met teamcoaching of toepassing van ‘appreciative inquiry’ is daarbij ook een mogelijkheid.

Een specifieke ontwikkelvraag voor jullie praktijk? Neem contact op voor een vrijblijvend oriënterend gesprek.