Sparringspartner voor leidinggevenden


Als leidinggevende in een dierenartspraktijk ben je natuurlijk onderdeel van het team, maar tegelijk sta je er duidelijk buiten. Mede vanwege die bijzondere positie is het voor veel leidinggevenden fijn gebleken om met een professionele gesprekspartner buiten het team te kunnen sparren. Het geeft de gelegenheid op gelijk niveau en in vertrouwen te bespreken wat jou bezighoudt en daar het meeste uit te halen. 

Uitdaging en succes

De gespreksonderwerpen binnen sparring kunnen zeer divers zijn. Zo gaat het voor de één om de uitdagingen van het team of de ontwikkeling als leidinggevende, terwijl voor de ander het meer gaat om het delen van successen en het vinden van nieuwe uitdagingen. Ook de eigen werkbeleving en werk-privebalans kan onderwerp van gesprek zijn. 

Hoe vaak?

De opzet van deze dienstverlening is dat we met regelmaat gedurende het jaar elkaar zien voor sparring. Welk interval we daarbij hanteren is afhankelijk van jouw behoefte. Het is ook mogelijk om een enkele sparring te boeken. Om te proeven wat je ervan vindt of omdat je één bepaald onderwerp graag met mij wilt bespreken.

Interesse? Ik maak graag kennis met je.