coaching voor individuele professionals

Er zijn verschillende uitgangspunten om voor coaching te kiezen. Zo kun je een coach kiezen omdat je echt wilt werken aan een bepaald probleem. Iets dat jou in de weg staat voor het plezierig en goed kunnen uitoefenen van je beroep of iets wat de combinatie van werk en privé lastig maakt. Het kan ook zijn dat je ergens naartoe wilt groeien en daar begeleiding bij kunt gebruiken. Zo kan coaching ook een goede keuze zijn als je eigenlijk niet goed weet wat de volgende stap in je carrière moet zijn. Je hebt dan bijvoorbeeld de behoefte om een meer duidelijke koers te varen waarbij je zelf aan het stuur wilt staan.

kenmerken

Je hebt al wat kunnen lezen over wat coaching dan betekent, maar hoe ziet zoiets er dan uit? Coaching is maatwerk en dus kun je stellen dat er geen twee dezelfde coachingstrajecten zijn. Toch zijn er wel een aantal kenmerken die je iets vertellen over een traject bij Veterinary Happiness. Zo geldt voor alle individuele coachtrajecten dat het gaat om afgeronde trajecten met een resultaatgerichte aanpak. We werken samen aan een gerichte coachvraag en een meetbaar doel. De gesprekken hebben daarbij een positief focus, een vriendelijk karakter en kunnen tegelijkertijd soms ook scherp en confronterend zijn. De gesprekken worden altijd gevoerd in een veilige setting met mildheid en zonder oordeel. We doen niet aan stempeltjes en labeltjes. Onze sessies draaien om jou.

Trajecten bij Veterinary Happiness omvatten na een intake gewoonlijk zo’n 5 tot 7 coachgesprekken en worden afgerond met een eindgesprek. De trajecten zijn doorgaans intensief en altijd verrassend.

Ik zoek een coach voor een werknemer.

Ik zoek een coach als leidinggevende.