Trainingen en programma’s

 

‘the Pursuit of Veterinary Happiness voor praktijken’


Iedereen wil gelukkig zijn. Zo simpel is het. Toch is het vaak niet geluk waar we echt op sturen. Veel vaker zijn we gevangen in de manieren waarop wij denken te moeten werken. Er moet immers geld verdiend worden! Van de liefde kan de praktijk en ons thuis niet leven….of wel? Wetenschappelijk onderzoek laat al jaren zien dat gelukkige mensen succesvoller zijn. Tijd om daar wat mee te doen?

In dit programma voor dierenartspraktijken leer je als praktijkeigenaar/praktijkleiding wat de effecten zijn van sturen op geluk en hoe dit zakelijk een goede investering kan zijn.
In de eerste fase bespreken we de huidige praktijkvorm en vormen we een beeld van waarheen jij met jouw team wilt groeien. Het vergroten van geluk voor klanten, medewerkers en leiding is daarin de belangrijkste basis. Erkend coach en trainer Ron de Jong (DVM) leert je als leiding om te gaan met de persoonlijke barrières die in de weg staan om je doelen te bereiken en gaat met de medewerkers aan de slag om een gelukkiger, servicegericht en volwassen team te vormen.
Het op wetenschappelijk onderzoek gebaseerde programma bestaat onder andere uit een analyse van het team en de huidige praktijkvoering, het vormen of tegen het licht houden van de visie voor de praktijk, het selecteren van actiepunten en het vormen van een trajectplan.  Voor het programma zijn naast trainingsmodules voor het team ook individuele begeleiding en coaching voor leidinggevenden en coaching voor het team beschikbaar.

 

Gelukkig werken training

Na het succes van deze training bij onder andere het Amphia ziekenhuis en de benoeming tot best practice tegen werkstress door het ministerie van SZW, is deze training nu ook beschikbaar voor dierenklinieken. De eerste training is inmiddels begonnen. Binnenkort vind je hier meer over de ervaringen!

 

Compassionate Care voor veterinaire professionals

In deze training leer je hoe compassionate care uit te voeren in het werk als dierenarts, paraveterinair of diergeneeskundig team. Compassionate care geven is een sleutel tot meer voldoening en meer succes voor veterinaire professionals.
Deze training is nu al te boeken als in-company training. Neem contact met ons op voor meer informatie over de in-company training of interesse voor de training met individuele  inschrijving.

 

Zoekt u een specifieke training passend bij ons werkgebied?

Neem contact met ons op voor een maatwerk-programma. We gaan ook graag actief op zoek naar trainers of sprekers indien uw wens buiten onze expertise ligt.