Veel Veterinary Happiness in 2016!

Schermafbeelding 2015-12-22 om 15.23.21

Het einde van december is een mooie gelegenheid om terug te kijken op het afgelopen jaar. Hoe was het bij jullie op de praktijk? Wie was de leukste klant? Welke operatie staat jullie bij? Waar ging het (bijna) helemaal mis? En waar stegen jullie boven jezelf uit?

Voor mij was dit het jaar van de start van ‘Veterinary Happiness’, het afronden van de opleiding over geluk in organisaties aan de Erasmus Universiteit, spreker zijn op het Nationaal Veterinair Congres, het begeleiden van verschillende coachtrajecten en het begin van mooie samenwerkingen met mensen binnen en buiten de diergeneeskunde.

Het was ook het jaar van te weinig tijd voor zoveel leuke ideeën. Gelukkig ligt er een heel nieuw jaar voor ons. Een jaar waarin je iemand of een team kunt nomineren voor de ‘Veterinary Happiness Award’. Een jaar waarin de gelukkig-werken-training van start gaat en een jaar waarin ik met praktijken aan de slag ga met het werken aan een goede werksfeer, een duidelijke visie, betere samenwerking en meer plezier. En natuurlijk blijf ik actief als coach voor veterinair professionals.

Wist je dat gelukkige mensen beter presteren? Het werken aan veterinary happiness is dus niet alleen leuk, maar ook goed voor business! Wil je weten hoe jullie je veterinary happiness kunnen vergroten? Houd dan deze site in de gaten of neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Ik wens je in ieder geval een hele fijne werksfeer, veel voldoening uit je werk, goede samenwerking met collega’s, veel gelukkige klanten, veel succes, veel plezier, veel gezondheid en nog meer van dat moois.

Kortom, ik wens jou en ook je collega’s een heel happy 2016!

Ron de Jong