Het wordt steeds leuker!

road-363265_640
Toen ik een tijd terug overwoog om wat te gaan doen met het onderwerp geluk in diergeneeskundige setting wist ik nog niet goed hoe dat er uit moest gaan zien. Ik had vanwege mijn coachingsopleiding en mijn bijzonder grote interesse in het onderwerp al wel heel wat gerelateerde boeken gelezen, maar met het opstarten van het project ‘the Pursuit of Veterinary Happiness’ werd het studeren nog leuker.
Om heel eerlijk te zijn begon het project met enkel de wens om (naast coaching) iets te gaan doen om dierenartsen (practici en niet-practici) gelukkiger te maken en van dierenartspraktijken gelukkiger organisaties te maken. Hoe dat eruit moest gaan zien was nog niet echt duidelijk. Het opstarten van mijn project was een grote stap in het vormen van dat beeld. Door het starten van het project ben ik met diverse dierenartsen, paraveterinairen en veterinair leidinggevenden in gesprek gegaan over het onderwerp. Ik zal nog heel wat mensen uitnodigen, maar ik wil graag iedereen die tot nu toe heeft bijgedragen bedanken voor de interessante gesprekken, jullie waardevolle input en zeker ook jullie enthousiasme! De gesprekken geven mij steeds weer een enorme boost om verder te gaan met het onderwerp.
Al snel kreeg het project steeds meer vorm. Het werd duidelijk dat er in ieder geval een website moest komen om leren over de menskant van de diergeneeskunde makkelijker te maken en om bruikbare informatie te delen. Die website heb je dus gevonden!
In de komende tijd zul je de website kunnen zien groeien. Je zult er veel bijdragen van mij vinden, maar zeker ook van gast-auteurs. Ik hoop dat veel van de aanvullingen een bijdrage zullen leveren aan jouw veterinair geluk en aan de groei van de veterinary happiness in jouw praktijk. Tot snel!?

Groetjes

Ron