Veterinary Happiness Award 2017!

KNMvD-Veterinary-Happiness-2017

Lukt het jullie om een fantastische werksfeer te creëren en te houden? Zorgt jouw leidinggevende, werkgever of werkplek voor meer werkgeluk? Of ken jij een collega waarvan jij echt happy wordt? Breng je nominatie uit voor de Veterinary Happiness Award 2017! De winnaar en zijn of haar directe collega’s winnen een verzorgde lunch op locatie!

Wie mogen er meedoen?

  • Iedereen die in de veterinaire wereld, of die nu in de praktijk, het onderwijs, de overheid of bedrijfsleven, werkt mag meedoen (ook assistenten / paraveterinairen).

Hoe meld je jouw genomineerde aan?

  • Motivatie in maximaal 600 woorden;
  • Het maken van een filmpje mag ook (tussen de 2 en 5 minuten). Ook andere creatieve nominaties zijn welkom. Motiveer je nominatie dan ook nog even in een korte tekst.

Uit alle inzendingen worden drie genomineerden uitgekozen door een jury. De uitreiking vindt plaats op de voorjaarsdagen 2017. Samen met onze sponsor sturen we de winnaar natuurlijk niet met lege handen naar huis.

Naast de lunch, krijgen de drie genomineerden ook een workshop van Veterinary Happiness aangeboden. Dus schrijf nu een mooie motivatie en stuur dit voor 27 februari 2017 naar Veterinary happiness via het contactformulier.

Voorwaarden Veterinary Happiness Award 2017:

*Alle verhalen of filmpjes kunnen deels of in geheel worden gepubliceerd.
*Het is aan de sponsor voorbehouden beperkingen op te leggen aan het aantal deelnemers van een winnend team.
*Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

De Veterinary Happiness Award is een samenwerking tussen Veterinary Happiness en de KNMvD.